Rendszeres szociális ösztöndíj a 2015/2016-os tanév tavaszi félévére.

Tisztelt Hallgatók!

Az Óbudai Egyetem Hallgatói Önkormányzata rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot hirdet a 2015/2016-os tanév tavaszi félévére.

A pályázat leadása elektronikus módon és az űrlap papír alapon való leadása is kötelező! A rendszeres szociális ösztöndíj pályázat leadása a http://eszoctam.hok.uni-obuda.hu/-n keresztül történik. A leadás során először az elektronikus szociális helyzetfelmérő űrlapot kell kitölteni lépésről lépésre, a szükséges igazolásokat az utolsó lépésnél, a megfelelő helyre feltölteni (2Mb-nál kisebb PDF, JPG vagy PNG formátumban), majd a véglegesített pályázatot ki kell nyomtatni és az utolsó oldalon aláírásával kell tanúsítani a hallgatónak, hogy a pályázatban közölt adatok a valóságnak megfelelnek. A pályázat leadása a Hallgatói Központokban történik az aláírt űrlap leadásával. Segítségként felhívnánk a figyelmet az elektronikus űrlaphoz tartozó online kitöltési útmutatóra és a közzétett szükséges igazolások listája dokumentumra.

A pályázat elbírálása az OE TTSZ és az 51/2007. Kormányrendelet alapján történik.

A 2016/2017-es tanévre a kollégiumi elhelyezéshez szükséges felvételi pontszám 50%-ának a meghatározása a 2015/16-os tanév tavaszi féléves szociális helyzet alapján történik. A kollégiumi szociális pont igénylést az e-Szoctám űrlap első oldalán kell jelezni! A 2016/2017-os kollégiumi jelentkezés, 2016. áprilisában kerül meghirdetésre, azonban akkor már nem lesz lehetőség szociális pont számításra. Aki nem ad le a

2015/16 tavaszi félévre szociális ösztöndíj pályázatot és nem jelöli a kollégiumi szociális pont számítási igényét, annak 0 kollégiumi szociális ponttal fogunk számolni a kollégiumi felvételi eljárás során.

Bővebb információ: http://koll.uni-obuda.hu és a http://palyazatok.hok.uni-obuda.hu

A pályázat leadásnak ideje: 2016. február 1. – 2016. február 18. (csütörtök) 12:00 !!!

AZ IGAZOLÁSOKAT NEM KELL PAPÍR ALAPON LEADNI, CSAK AZ ONLINE RENDSZERBŐL KINYOMTATOTT, ALÁÍRT ŰRLAPOT!!!

Info: szoctam.info@hok.uni-obuda.hu, illetve személyesen a Hallgatói Központokban a leadási időszak teljes ideje alatt hétköznapokon 10:00 és 14:00 között, a Diákjóléti Bizottság tagjaitól.

Az előzetes eredmények várhatóan 2016. február 23-án az OE HÖK hivatalos portálján a http://hok.uni-obuda.hu oldalon lesznek megtekinthetők. Ezt követően megkezdődik a fellebbezési időszak, ami az előzetes eredmény publikálása utáni 5. munkanapon ér véget. A végleges, forintosított eredmények várhatóan március 3-án lesznek közzétéve.

A hiányos, aláírás nélküli és nem a kitöltési útmutató alapján kitöltött pályázatokat nem áll módunkban elbírálni. Az igazolások határidőn túli pótlására nincs lehetőség.

 

Óbudai Egyetem

Hallgatói Önkormányzat

About Zappert Adrián

Comments are closed.